Wij zijn op zoek naar een nieuwe Blazerin

BB Queenies, een band bestaande uit vijf vrouwen, zoekt een swingende (bij voorkeur alt-)saxofoniste of bespeelster van een ander blaasinstrument (bv trompet of klarinet), die kan scheuren, ’raken’ en improviseren en in zoveel mogelijk toonsoorten met mooie toon kan spelen.

Wij spelen eigen nummers en alles wat bluesy, poppy, jazzy of funky klinkt. Zo staan nummers van Wouter Hamel, Jamie Cullum en de Pointer Sisters op ons repertoire. Wij spelen niet alleen snelle, maar ook enkele langzame nummers zoals Don’t  wait too long van Madeleine Peyroux. Wij geven aan al deze stijlen een humoristische en bluesy “twist.”

Als het je leuk lijkt om onze gelederen te versterken, goed kunt improviseren, liefst ook noten kunt lezen, en het prima vindt om in de spotlights te staan, dan is onze band misschien iets voor jou.

Wij treden gemiddeld twee keer per maand op en dit jaar staan zelfs enkele optredens in Zweden gepland. We repeteren 1x in de twee weken op dinsdagavond in Den Haag, waarbij je uiteraard ook thuis eea instudeert.

Nieuwsgierig? Kijk eens naar de filmpjes op onze YouTube pagina en neem gerust contact op via het contactformulier.

Geef een reactie