De Conckelaer vrijdag 28 augustus 2015

11950346_955130291210490_7285612487926852521_o

Mink Out, onze gastheer in de Conckelaer Voorburg, heeft alles uit de kast getrokken om de BBQueenies aan te kondigen in de regionale bladen, op zijn eigen site en op Facebook. “Op veler verzoek……….”, en dat klinkt ons als muziek in de oren. We voelden ons dan ook erg welkom!  Dank je Mink en collega’s.

Tegen 21.00 uur nestelden de eerste vrienden, familieleden en stamgasten zich aan de bar, aan de nog beschikbare tafeltjes en buiten op het terras. De sfeer was optimaal, in de eerste plaats omdat wij erg veel zin hadden om te spelen en Geerlande weer lekker uit haar dakje ging op haar sax. In de tweede plaats en niet geheel onbelangrijk, omdat onze enthousiaste (trouwe) fans en vele andere bezoekers de dansvloer opgingen. Heerlijk, hoe meer hoe beter!

Een groepje pappa’s (jawel……..tijdens hun wekelijkse (?) stapavondje), bekeek ons eerst eens met een schuin oog en in elke hand een glas. “Die schoenen zijn wel leuk, maar de gemiddelde leeftijd? Ik weet het niet hoor”.

Maar, beste lezers, als het bier is in de man, dan is het met die wijsheid snel gedaan en konden zij ook ruiterlijk toegeven dat zij zich erg vergist hadden en onze band toch wel heel leuk, goed en bijzonder is. Dank jullie wel mannen!

Het was een topavond!

Geef een reactie